Taal / language

Witgoedverhuur De Waslijn

Wil je witgoed huren? Bij wasmachine verhuur

De Waslijn in Groningen kun je terecht voor de huur van je wasmachine, droger, koeler of vaatwasser. Levering en aansluiting zijn gratis, op elke verdieping. Wij vertrekken pas weer als het werkt.

Goedkoopste witgoed verhuur van Groningen

De Waslijn is de goedkoopste verhuurder van witgoed in de stad Groningen en omgeving. Je krijgt de laagste prijsgarantie en daarnaast brengen wij geen afleverkosten en overnamekosten in rekening. Voordeliger witgoed huren kan nergens.

Witgoedverhuur voor woningcorporaties

In enkele flatgebouwen van woningcorporatie Nijestee beheren en leveren wij de wasautomaten. Daarbij krijgen wij vaak de vraag mensen of zij huurcontracten van huisgenoten kunnen overnemen. Dat is bij De Waslijn geen probleem.

 

Overname contract huisgenoot  Nieuw contract

Wie is de waslijn

Wil jij meer weten over De Waslijn? Bekijk hieronder onze korte bedrijfsfilm.

 


Hoe werkt de waslijn?

Eigen ontworpen betalingsysteem

De waslijn heeft tevens een eigen ontworpen betaalsysteem. Waar door middel van een oplaadstation geld op een pas gezet kan worden waarmee dan weer bij een wasautomaat betaald kan worden.

Plaatsen en aansluiten van je machine

Onze monteurs komen langs om de machine te bezorgen en gratis aan te sluiten. De complete montage is gratis, zodra onze mensen weg zijn kun je de machine gebruiken.

Gratis storingsdienst

Heeft jouw huurmachine een storing? Onze storingsdienst is gratis, je betaalt geen reparatiekosten en geen voorrijkosten. Bel (050) 5424731 en onze monteur komt zo spoedig mogelijk langs. Je kan ook even kijken bij FAQ

Een greep uit ons aanbod in witgoed

Koeler
VAATWASMACHINE SLIMSIZE
VAATWASMACHINE STANDAARD
Gebruikte wasmachine 1200 toeren 5 kilo
Voor studerend Groningen | De Waslijn