Taal / language

Huren

 

Wasmachine huren

Wil je een wasmachine huren? Speciaal voor studerend Groningen biedt De Waslijn een ruim aanbod in wasautomaten en types voor zeer aantrekkelijke prijzen. Goedkoper huur je nergens. Installatie en service bij storingen zijn gratis, overname van huurovereenkomsten door nieuwe kamerbewoners is mogelijk en gratis.

Onze wasmachines

 

Wasdroger huren

Huur je wasdroger bij De Waslijn in Groningen. Wij zijn specialist in witgoedverhuur voor Groningen. Speciaal voor studenten hebben wij een selectie gemaakt van diverse types wasdrogers voor zeer scherpe prijzen. Wij zijn de goedkoopste verhuurder van Groningen en omgeving, daar staan wij voor. Installatie en service bij storingen zijn gratis, overname van huurcontacten door nieuwe kamerbewoners is mogelijk en gratis.

Onze drogers

 

Koelkast huren

Wil je een klein koelkastje voor op je eigen kamer? Of juist een hele grote voor algemeen gebruik in je studentenhuis? Wat voor type of formaat koelkast je ook wenst, je kunt hem huren bij witgoedverhuur De Waslijn in Groningen. Installatie en hulp door onze storingsdienst zijn gratis, overname van contracten is mogelijk en gratis. De Waslijn is de goedkoopste van Groningen en omgeving, daar mag je op vertrouwen.

Onze koelers

 

Vaatwasser huren

Altijd een schone vaat. Voor slechts een paar euro per maand is het nooit meer de vraag wie ook alweer de afwas moest doen. Speciaal voor studenten in Groningen maakten wij een speciale selectie van uitstekende types afwasmachines tegen zeer scherpe prijzen. Wij komen langs, installeren de vaatwasser gratis en geven desgewenst tekst en uitleg over het gebruik. En is er eens iets mee, dan is onze service helemaal gratis. De Waslijn: de goedkoopste witgoedverhuurder van Groningen en omgeving. Overname van huurcontacten door nieuwe kamerbewoners is mogelijk en gratis.

Onze vaatwassers

 

Al onze producten bekijken?

Bekijk hier al onze producten

Voor studerend Groningen | De Waslijn